Sommeren er perfekt til blogging
Populære temaer

Sommeren er perfekt til blogging

Sommerferien kan være det perfekte tidspunktet å starte en ny blogg, for det er alltid mest arbeid med bloggen i starten. Da må du velge tema, utseende til bloggen, skrive litt om deg selv, og legge ut de første innleggene. Det gjelder å legge ut ganske mye i starten, slik at de som besøker bloggen finner noe å lese. Senere kan du legge ut nye innlegg når det passer, eller når det skjer noe.

Ferie fritid

Ferie betyr mye fritid for de fleste, og selv om du kanskje har mange planer, kommer det helt sikkert regnværsdager når du har tid til å sette opp bloggen din og skrive de første innleggene. Du kan blogge hvor som helst, både hjemme, på hytta og i båten eller bobilen. Dermed kan du bruke kvelder og lyse sommernetter til å gjøre grunnarbeidet. Og nettopp grunnarbeidet er viktig for hvordan bloggen blir. Gjør gode valg, både når det kommer til bloggtema og oppsett, og les gjerne gjennom tekstene et par ganger før du publiserer dem, for å sikre at de er spennende og godt skrevet.

Sommer aktiviteter

Sommeren er også en tid når det skjer mye. Dermed er det lett å finne noe å blogge om. Blogg om ferieturen, både oppturer og nedturer, blogg om sommerfesten der du samlet familie og venner. Kanskje du kjøpte et nytt skjørt til festen, og gjerne vil blogge litt om sommerklær. Klær dukker gjerne opp som tema i mange blogger, selv om de har andre hovedtemaer. Men har du funnet et perfekt skjørt til sommerfesten, er det all grunn til å skrive om det og legge ut noen fine bilder. Personlige bilder er alltid fint på en blogg, og har du kledd deg opp i nytt skjørt og nye sommertopp, er det enda morsommere å forevige dette. Men hvis det er andre personer på bildene dine, må du huske å be dem om tillatelse før du legger ut bildene på bloggen.

Humor er viktig

De fleste blogger blir bedre med humor, så skriv gjerne om de komiske situasjonene som oppstår i sommerferien. Skriv om høljregnet som ødela sommerfesten, eller om bobilen som streiket slik at dere ble stående fast i flere timer. Skriv om forsinkelser og fergekøer, men også om de helt uventede oppdagelsene dere opplevde. Selvironi og evnen til å se det komiske i situasjon gjør også at de dårlige ferieminnene kanskje ikke blir like ille. Skriver du et komisk blogginnlegg om dem, kan de heller bli til morsomme ferieminner du kan lese om senere.