Lage en vlog – videoblogg
Populære temaer

Lage en vlog – videoblogg

Det er noe med det å kunne fortelle andre om livet sitt på nett. Man føler både at man kan gi av seg selv, men også få så mye igjen av oppmerksomhet og tilbakemeldinger. Men det er ikke alltid en blogg blir vellykket. Man må kanskje tørre å by enda mer på seg selv.

Vlogger skaper følelsen av tilknytning, samhold og vennskap, en slags samtale med sine nærmeste venner.

Vil du lage din egen vlog, kan du lese videre her. Morsomt, kreativt og ikke minst, en vlog kan skape et levebrød du ikke visste var mulig å få til på kort tid. Har du en interesse som også er trendy, da kan en vlog vært veien å gå.

Få hjelp til å lykkes

Det kan hende du trenger hjelp med it-drift når du skal starte eventyret ditt på nett. Det er hvert fall den raskeste måten å lykkes på. En viktig leveregel er at man må bruke penger for å tjene penger. Men med it-drift fra Nordlo, så trenger man ikke bruke mer enn akkurat det som skal til for å få alle de beste tipsene og triksene for å kunne drive en ny bedrift fra scratch.

Hva skal du skrive om

Bestem deg for hva du vil vlogge om, før du starter en vlog. Et tema du elsker og kan masse om. Finn deretter ut hvem som er målgruppen din. Det er ting å vlogge om på nesten alle områder av livet, så du kan velge hva som helst som hovedtema for kanalen din. Det kan være trening, strikking, brygging eller håndarbeid. Du vet best hva du vil snakke om.

Er det vanskelig å prate

Lag et resyme av hva du har tenkt å snakke om, dersom det ikke kommer naturlig for deg. Finn noen nøytrale kulisser, og pynt med de tingene du elsker. Gjør vloggen til den forlengede armen av bloggen din.