Vil du tjene penger bloggen din? Med Frilans Finans trenger du ikke eget firma!
Populære temaer

Vil du tjene penger bloggen din? Med Frilans Finans trenger du ikke eget firma!

Har du blogget en stund og ønsker å tjene noen penger på bloggen din, uten styret ved å ha eget firma? Det er absolutt mulig!

Tjen penger

Driver du en blogg med fokus på baking og matlaging, slik som denne? Dersom svaret er ja, og du allerede har opparbeidet deg en leserskare, kan du tjene penger på bloggen din. For det første er det kjempeflott at bloggen din er i en nisje og ikke en generell hverdagsblogg. Dersom du gjør nisjen din enda smalere, ved å for eksempel fokusere på én spesiell type bakst, er sjansen enda større for å lykkes. Du kan bli kontaktet av annonsører som ønsker å ha deg som samarbeidspartner! Det er ikke nødvendigvis snakk om store summer, men en fin hobbyinntekt.

Hjelp til å fakturere

Når den tid kommer må du fakturere. Ved å benytte tjenestene til Frilans Finans slipper du å registrere enkeltpersonsforetak. Frilans Finans tar kun 6 % i avgift av innbetalingen du får, og betaler skatt for deg. Slik mottar du lønn nærmest som om du var ansatt i et vanlig selskap. De har også en veldig god kundeservice som kan hjelpe deg med det du lurer på om fakturering. Fokuser på bloggen, og la Frilans Finans ta seg av resten.

Tar du fine bilder?

Har du oppdaget at noen andre har brukt bildene dine, uten ditt samtykke? Send dem en faktura! Det er faktisk noen som tror at de kan forsyne seg av andres bilder fra nett –det stemmer ikke. Tidligere bakeblogger Anne Brith Davidsen tjente 240.000 kroner på å sende faktura og kreve inn penger fra folk som hadde brukt et av hennes bilder. I denne artikkelen i Dagbladet forteller hun at store aktører som Rema 1000 og hotellkjeder hadde brukt bildene hennes uten tillatelse. Som du ser kan det lønne seg å ha muligheten til å fakturere!