Mammablogg og barne-bursdag
Populære temaer

Mammablogg og barne-bursdag

Mammablogger har mange fellestrekk, men og en del som skiller dem fra hverandre. Det er mye å lære om du selv har barn. På bloggen kan du finne hjelp, inspirasjon, tips, og masse flotte ideer. Blogger er blitt populær lesing og dekker flotte temaer.

Barnebursdag

Barnebursdag er noe alle foreldre har erfaring med. Enten det er ute, i leid lokale, på fastfood stedet eller hjemme. Utkledningsbursdag er populært for barn for de elsker å kle seg ut. Enten det er prinsesse kostyme, eller superhelt kostyme og parykker av helter så finner du det her. Maten i bursdagen må ikke være pølse og brød. Hva med pasta? Dette er noe de fleste barn liker. Det behøver ikke være kompliserte, elegante og fireetasjers bursdagskake. Barn elsker som regel kremen og det blir sjelden mye kakespising. Involver gjerne hele familien i bursdagen, og gjør stor stas på bursdagsbarnet, det fortjener de alle. Være åpen for at alle kanskje ikke har råd til gave. God kommunikasjon mellom foreldrene er viktig. Mer enn påskekyllinger som skaper glede og moro!

Mitt barn er best i verden

Alle liker å sammenligne barn mot hverandre, og forventer visse milepæler innfridd ved visse aldre. Stopp med sammenligning. Noen blogger har gode ord om dette temaet, og er flotte i hvordan de oppfordrer til respekt og forståelse. Vil du bli tatt alvorlig som en blogger er det viktig at innleggene dine er ærlige og positive uansett om problemer tårner seg opp. Det er mye fint og positivt, og det blir godt forstått når vanskelige dager kommer. Det aller beste med mammablogger er at de er inkluderende, har nyttige tips, og anbefalinger av mat, leker og lignende.

Mammabloggene dekker temaer om barn, sykdom, leker og andre ting. Mammaer er forskjellige. Noen har likhetstrekk og deler meninger, men ikke alltid.  Det flotte er det er rom for alle. Gode vennskap formes og styrke hentes fra hverandre. Godt å ikke være alene.