Troverdighet er gull
Populære temaer

Troverdighet er gull

Når man skal skrive en blogg, enten den er personlig eller tar for seg et allment tema, så kommer man ikke unna at den ærlige sjel vil sitte igjen med den gode følelsen. Man kan sikkert bli mangemillionær og suksessfull om man lurer mennesker med falske forhåpninger, men hva sitter man igjen med? Troverdighet er en måte å slippe seg fri fra samfunnets avanserte spill, der alle inntar en rolle de egentlig ikke hører hjemme i. Så skal du blogge for å lure folk, eller bør du tenke gjennom hva du gjør først?

Bloggen din er ditt ettermæle

Vi skal ikke fortelle deg hva du skal gjøre, men kanskje få deg til å tenke over hva du skriver. Det er ingenting i veien for å forsøke å hjelpe andre. Akkurat slik Nordic Hair hårklinikk gjør det, ved å gi folk med hår-problemer en ny sjanse.

Det kan være at du lager mønster til garn-strikk eller vet om en metode for å bli god med aksjer. Alle vil vi tjene penger, og helst vil vi få penger til å strømme inn på kontoen uten at man rører en finger.

Det er både mulig å få til og anstendig for din samvittighet.

Hvordan gå fram

Først og fremst kan man fortelle at man har jobbet lenge og hardt for å komme dit du er i dag. Det har ikke vært en enkel løsning å få til. Det gir ikke leserne falske forhåpninger om rask profitt. Det er smart å vise hvordan man feilet, men også hvordan man etterhvert fikk teken på det. Nå viser man så fram en steg-for-steg beskrivelse av hvordan det gjøres. Dette kan du for eksempel ta betalt for, ved å lage et:

  • Webinar
  • Abonnement
  • Oppskrift

Handle med gråsone produkter

Men skal vi anbefale alt som man kan tjene penger på? Er det greit å selge varer som er produsert på en miljøskadelig måte eller som utnytter mennesker i den tredje verden? Er det greit å anbefale aksjer hvor man innerst inne vet at profitt skapes ved at veldig mange taper sine sparepenger? Eller skal vi anbefale produkter som ikke har godkjent kvalitetssikring eller ikke er lovlig på det norske markedet?

Internett har ingen grenser, men skal fungere i en verden med lover og regler. Dette er regler som er til for å hindre at mennesker blir utnyttet eller tar skade av dem. Det gjelder også for dyr og habitater.

Husk at du skal sitte igjen med en god samvittighet og det kan ikke måles i penger. Slike ting skal man også tenker over når suksessen endelig har kommet til deg. Din troverdighet kan faktisk få deg til å lykkes fordi folk vil ha løsningen som tar dem over den korteste veien fra problem til løsning.