Stopp å bry deg om tallene på bloggen din
Populære temaer

Stopp å bry deg om tallene på bloggen din

Under en grå, dyster søndagskveld ved vinduskarmen, åpner du bloggen din på PC-en. Deretter sjekker du statistikken overfor siden, og ser at tallene er lavere enn noen gang. Hva er det du har gjort galt? Generelt sett har du kun gjort få endringer på bloggen for å prøve å forbli relevant, men ellers poster du det samme gamle. Hvordan kan du stoppe å la tallene påvirke deg?

Alt handler om tall

Sosiale medier forteller deg fra starten av at antall likes og følgere oversettes til virkelig suksess. Dine venner, bekjente, og familiemedlemmer er online, og du føler at de liker deg mer hvis du er populær på nett. Sier man det ut høyt høres det ganske drøyt ut, men når denne måten å tenke på har vært så inngrodd fra en ung alder er det vanskelig å stoppe å tenke slikt.

Få lever av å blogge

Prøver man å ha en online karriere, vil nok opplevelsen av å ikke ha nok engasjement på innleggene og bildene sine forverres flere ganger. For om man er en blogger, har du naturligvis en Instagram-konto for å skape et tettere bånd med følgerne dine. Fokuset på tall blir større, og hvis statistikken din viser svakere tall fra en tidligere måned, kan fallet fra popularitet virke tyngre.

I denne situasjonen er det viktig å huske at svært få leve å blogge. Færre enn svært få. Noen ganger er det bare bedre for helsen din å være mer realistisk og benytte deg av løsninger som er mer tilgjengelige, sånn som låne-penger.com. Hvis du ikke har nok penger til å betale ned noe gjeld, er det smartere å låne penger på en kjent og sikker måte enn å tippe på at en blogg gjør deg til en massemillionær.

Tallene definerer ingen

Det er lett å knytte din selvverd som en blogger til tallene man får på sin online blogg. Man trenger ikke en gang å forsøke å lage en karriere ut av det. Når en person føler at andre ikke er interessert i det man legger ut—som man brukte en god tid på å produsere—oppleves det som demoraliserende. I den forstand er det derfor viktig å rette fokuset mot helsen din, og ta en pause fra det hele.