Sommerens smarteste accessory
Populære temaer

Sommerens smarteste accessory

Sommeren er her, og for de fleste av oss innebærer det å tilbringe lange dager ute i sommervarmen. Det gir oss også muligheten til å ha på oss litt mindre og lettere klær, samt style antrekkene våre med litt mer tilbehør. En klassisk accessory som aldri går av moten er armbåndsur, dette gjelder naturligvis like mye både for kvinner og menn.

Og årets smarteste tilbehør er smartklokken Apple Watch fra Apple. Ikke bare er det en praktisk klokke med masse funksjoner som gjør hverdagen vår enklere, men den ser også utrolig bra ut, og man kan bytte ut reimer for å tilpasse outfitten. Utvalget av utskiftbare reimer er veldig stort, og man kan få tak i alt ifra fargerike nylonreimer, til klassiske klokkelenker i metall.

Apple Watch Series 6 kan by på blant annet pulsmåler og innebygd høyttaler, og TEK.no mener det er den beste smartklokken du kan kjøpe. Da Apple Watch ble utgitt, kåret Times Magazine den til å være blant årets 25 viktigste oppfinnelser, derfor er det slettes ikke så rart at over 100 millioner mennesker verden over har gått til anskaffelse av et slikt armbåndsur! Andre eksempler på nyttige funksjoner Apple Watch kan skilte med er GPS tracking, kaloriteller og visning av SMS-meldinger. I ytterste konsekvens kan Apple Watch til og med redde liv, da den har mulighet til å oppdage uregelmessig hjerterytme og eventuelle feil på hjertet.

En annen fin funksjon med Apple Watch er man kan tilpasse den barn, slik at hele familien benytte seg av klokken. Og den kan for eksempel matches med trendy t-skjorte fra https://kidsbrandstore.no/, eventuelt passer den også veldig bra til en fresh sommerkjole.

Uansett hvordan man velger å style en smartklokke, så er sommeren definitivt den rette årstiden å ta den på, enten du skal ta deg en svømmetur på stranden, eller du bare skal ta deg en utepils med godt selskap på byen.