Hva skal jeg skrive om på bloggen min?
Populære temaer

Hva skal jeg skrive om på bloggen min?

Det er jo ingen tvil om at det å blogge er utrolig populært, men det er ikke alltid sånn at man klarer å komme opp med nye tema å skrive om hver eneste dag. Derfor skal vi i denne artikkelen hjelpe deg å finne ut av hva du kan skrive om på bloggen din.

Skriv om noe trendy

Det å skrive om saker som er aktuelle og i nyhetsbildet gjør at du holder deg aktuell. I tillegg er det mer sannsynlig at bloggen din kommer opp i søkefeltet hvis du holder det aktuelt. Du kan også velge å skrive om trendy temaer som ikke nødvendigvis er politikk eller lignende. Følg med på Instagram, TikTok og andre sosiale medier for å se hva som er populært. Det finnes også en rekke saker om hva du kan skrive om.

Spør leserne dine

Det aller beste er jo å spørre leserne dine hva de faktisk vil lese om. Da er det mer sannsynlig at de kommer tilbake og vil lese det du skriver. Vi anbefaler å lage innlegg der folk kan komme med spørsmål. Det er jo veldig populært med såkalte «Q&A», som står for «questions and answers», eller spørsmål og svar på norsk. Det er overraskende mange bloggere som benytter seg av dette når de ikke kommer på noe annet å skrive om.

Skriv om noe personlig

Det er få ting som får så mye oppmerksomhet som når noen er skikkelig personlig. Dette er noe du kan gjøre for å få flere lesere, fordi folk vil være interessert i privatlivet ditt. Dette er ofte strategisk gjort av de store bloggerne. Det du må huske på er at dette er informasjon som alltid kommer til å finnes om deg på nett. Hvis det er noe altfor personlig, må du derfor huske at dette er noe du gjør på egen risiko.