Hva må til for at noen skal lese akkurat din blogg?
Populære temaer

Hva må til for at noen skal lese akkurat din blogg?

Du har kanskje lurt på om du skal begynne å blogge. Det er en fin måte å skape oversikt i eget liv, samtidig som drømmen om å lykkes alltid er til stede. Men hvorfor er du unik og hva har du å tilby lesere eller helt nye besøkende når du skriver?

Som vi skal se er det flere ting som spiller inn. Som regel er det en metode som alltid fungerer best, og den brukes til og med av store bedrifter i næringslivet. Noen kaller den fem trinns raketten, andre kaller den verdikjedeledelse eller forsyningsledelse. Nå skal du jo ikke levere store resultat til en bedrift, så denne kan du ta selv. Men noen tanker i hva som skaper verdi for deg kan være lurt å tenke gjennom.

Analyse

En analyse handler om å bryte noe ned til de minste bestanddelene for deretter å sette dem i system. Bedrifter bruker for eksempel crm som metode når de skal få oversikt over kunder. Dette er bare en del av hva du må få innsikt i. Når det gjelder bloggen, så kan det være så enkelt som å finne ut hva du har lyst å skrive om. Ofte vil folk finne en løsning på noe, og kan du gi dem løsningen så er du godt i gang.

Strategi og gjennomføring

Når du har utviklet ideen, kan du legge en plan for hvordan du skal komme deg fra dagens situasjon til dit du vil. Det kan være å sette opp en nettside med en plattform som Wix.com, lage innhold som tekst, bilde og film og bruke SEO teknikker for å genere trafikk. Dette er kanskje noe du må lage en tidsplan på, for det tar litt tid å lage bilder og instruksjonsvideoer.

Repetere og vedlikeholde

Nå har du kommet så langt at du bare trenger å fylle på med blogginnlegg og kontinuerlig forbedre bloggen din. Det handler om å øke antall servere, tilpasse bilder og tekst og lage knapper for kobling til sosiale medier og betalingsmetode. Nå har du kanskje skaffet deg så mange kunder at crm systemet ditt kommer til nytte også.