Noen tips til bloggen
Populære temaer

Noen tips til bloggen

Flere og flere prøver å lage seg en karriere på nett, noen klarer det veldig bra også. Men for de aller fleste blir drømmen bare en drøm. De legger hverken nok arbeid i det og de gjør en god ting feil. Det er vanskelig å finne tips som man kan stole på, da noen sitt brød, kan bety andres død. Slik er det gamle uttrykket, og handler om at alle påvirker hverandre på en eller annen måte, også i arbeidslivet. Når noen lykkes har de tatt et marked fra andre. Men det betyr ikke at man skal la være å prøve.

Dersom man vil lykkes med en blogg, kan noen tips komme godt med.

Bruk en anerkjent webdesigner

Man blir overøst av reklame om gratis nettsider på 1-2-3, smarte løsninger som man kan lage selv. Men det er ikke så enkelt som mange skal ha det til. Det beste er å investere noen kroner i en webdesigner som legger alt til rette for at man skal kunne rangere høyt på en søkemotor. Men det er ikke nok, når folk kommer til bloggen din, skal den ikke hakke, den skal ha riktig størrelse på bilder og tekst, samt at linkene skal kunne gi deg ekstra inntekt. Her er det mange ting å klargjøre, ting som ikke er så enkelt om man gjorde det selv.

Bruk internett for hva det er verdt

Du er kanskje ikke så fornøyd med regningene på internett og strøm. Bruk internett for hva det er verdt. Knytt bloggen din med kule profiler du oppretter på Twitter og Facebook. Velg en mobilversjon slik at lesere nås på dette mediet. Skriv om elektronikk og bruk https://www.teknikkdeler.no/ som eksempel. Lenken kan generere passiv inntekt ved at du mottar en liten andel av salget.

Tenk gjennom før du legger ut bilder

Det sies at bilder er viktig på blogg og profilen på Instagram. Men liker du å lage mat, ikke ta bilde av gryta. Tilsted måltidet på et vakkert fat og pynt omgivelsene litt. Tenn stearin og sett på en blomst. Skal du ut å trene, ikke ta bilde av bakken du løper på, men ta deg tid til å stoppe opp ved et flott utkikkspunkt med naturskjønne omgivelser. Ikke få sola rett inn bakfra, men sørg for å få de beste lysforholdene til bildene dine.

Lag kvalitet – men ikke glem kvantitet

Man hører veldig ofte at det kun er kvalitet som teller. Kvalitet er uhyre viktig, men det hjelper ikke om ingen ser det. Derfor må man legge ut blogginnlegg jevnlig. Det er ikke sikkert man får tid til å skrive alle innleggene selv, da er det anbefalt å bruke en god skribent for oppdraget. Dette frigjør tid du kan bruke på å lage produktene dine, markedsføre eller holde kurs.