Matblogger
Populære temaer

Matblogger

Matblogger er veldig populært. Det blogges om middagsmat, baking og ulike dietter. Det beste er om du lager egne oppskrifter, eller har gode tips til hvordan man lager mat på en enkel måte. Trinnvise instruksjoner er viktig dersom du vil at andre skal lage maten du presenterer. Du må også vise fram gode bilder både av de ferdige rettene og av prosessen med å lage dem.

Vær bevisst

Husk at du kan ha sterk påvirkning på andre, så ikke blogg om usunt kosthold eller dietter som kan være skadelige. Hvis du blogger om dietter, så forklar betydningen av å spise variert og få i seg alle næringsstoffer man trenger. Dette er spesielt viktig for ungdommer, og de er også lett påvirkelige av bloggere, så være bevisst på ansvaret ditt.

Velg et tema

Det finnes så mange matretter i verden, at her gjelder det virkelig å velge et tema. Bestem deg for om du vil blogge om billig mat, om hverdagsmat, kaker, desserter, varm mat eller om et bestemt kosthold. Ikke bland sammen for mange temaer i samme blogg. Hold deg til ett tema, slik at bloggen blir oversiktlig for leserne dine.