Hvordan blogge om interiør i 2021?
Populære temaer

Hvordan blogge om interiør i 2021?

Interiør, hus og hage er tema som ofte kommer opp i blogger. Det er jo vårt aller mest hellige sted, vår egen stue eller grønnsakshage som man har bygd opp fra grunn. Vi er også et folk som bruker mye tid og penger på oppussing. Så skal man lykkes med en blogg om interiør og lignende, så må man finne nye innfallsvinkler.

Det er likevel en del trender som har blitt populære. Det er for eksempel gjenbruk og resirkulering av materialer. Det kan være gjennom pop-up utsalg eller bytte eventer, samt hvordan man kan bruke materialer fra et hus som skal rives til å lage nye hus. Interiør kan være nesten som nytt, men mange velger å kaste gardiner og tapet når de skal pusse opp.

Valg av fornybare materialer

De har stort fokus på materialer som kan gjenbrukes. Det skal brukes minst mulig plast i tapetet, man bruker vannbasert maling i fargestoffet og det brukes minst mulig emballasje. Man bruker midler på en bærekraftig skogsdrift.

Men det er flere måter å tenke på miljøet. Dersom man følger Familietapeter.no sin strategi, handler det like mye om kvalitet. For tapeter som de selges her får en grundig gjennomgang. Dessuten formidler nettstedet hvordan man legger på tapeten, hvordan man kan bruke reste-tapet og hvordan tapetet vil få lengst levetid.

Hvordan lage et flott uteareal

Mange husstander i dag er små, og kanskje for små til familier med mange barn. Derfor har man satt mer fokus på hvordan utearealet kan brukes på best mulig måte for familien. Det kan rett og slett være nye måter å utnytte arealet på og bygge i høyden.

Men interiør for uteplassen har blitt mer aktuelt. Dersom man har gode ideer til hvordan man løser en slik floke, så kan man få nye lesere til bloggen hver dag.

Utetepper, utemøbler og en blogg om hvordan man bruker uterommet, det er ting som slår an. Dette er også en utmerket oppbevaringsplass. Det er ikke alle som tenker på når de skal pusse opp. Det gamle tapetet kan brukes til å sette møblene på ute på terrassen, og den nye tapeten kommer opp uten problem.

Kombinere tapet og panel

Mange vil ikke kompromissløst hoppe på nye trender. De vil ta litt inspirasjon fra ulike retninger. Et blomstrende tapet kan passe utmerket i en stue der tre vegger består av norsk trevirke, og en vegg har en flott tapet.

Andre vil tapet-legge hele rommet. Det kan være barnerom med søkelys på de vakre dyrene eller et gjesterom med en vakker estetikk. For andre er helheten alltid med i bakhodet. Moderne panel har vist seg å være mer minimalistisk i sin stil, mens tradisjonell panel er mer robust.

Oppsummering

For å blogge med nye lesere hver dag, så må man finne tema som er populære. Men det som er in i dag er ikke nødvendigvis in i morgen. Man må finne kompromisser og tørre å gjøre et grundig arbeid. Dette tar tid, men kan gi god avkastning. Tør å lek med ulike interiør, og finn løsninger på hva folk streber etter.