Blogging
Populære temaer

Blogging

I denne artikkelen skal vi snakke om blogging, og det vi begynner med er rett og slett hva blogging går ut på. Vi skal også se litt på forskjellige alternativer til blogging. Til slutt skal vi se på hva vi kan gjøre for å bli bedre bloggere og hva vi kan få ut av blogging.

[IMAGE=e0Dx29bPMAlg.jpeg]

Hva er en blogg?

[IMAGE=dJrXlIbEHtvi.jpeg]

Når vi snakker om blogger så mener vi egentlig på en måte en slags journal. På mange måter så er det en kontinuerlig dagbok som vi legger ut til det offentligheten. Blogging kan ha mange forskjellige og det er viktig hva du velger ut. Dersom du ikke har lyst til å dele tankene dine på denne måten så finnes det alternativer. En veldig populær måte å skaffe seg følgere på er gjennom å skaffe seg en kanal på for eksempel youtube. Når vi “blogger” med videoer så kaller vi det vlogging.

Det finnes også noe som vi kaller for podcasts, og det er samme prinsipp, men her bruker vi kun lydfiler.

Hvordan bli en bedre blogger

Dersom du har bestemt deg for å bli en bedre blogger så er det noen ting som det er viktig for deg å huske på. For det første så må du vite hvorfor du gjør dette. Det viktigste derimot er å skaffe lesere som vil lese det du har å by på. På grunn av dette så må du først og fremst skaffe deg en god nettside som du kan blogge på. Dette kan ende opp med å koste en del penger, så du må være forberedt på dette. For å beholde lesere så kan du også tilby forskjellige ting som for eksempel en rabattkode til en eller annen bedrift.

Alt du kan gjøre for å få oppmerksomheten til folk er viktig, men det er også viktig å beholde denne oppmerksomheten slik at folk kommer tilbake og leser mer av det du skriver. Derfor kan du ikke bare lage artikler som “sjokkerer” eller skaper en følelsesmessig respons, uten å ha noe mer dybde eller mening.

På grunn av dette så må vi faktisk bry oss om det vi skriver om. Dette vil si at vi bør skrive om noe vi har peiling på, eller noe vi har en lidenskap for. Dersom vi tar med leserne våre på en reise så kan vi sørge for at de kommer tilbake med jevne mellomrom, men da må vi også stadig oppdatere bloggen vi ofte.

Det vi kan gjøre er å lage små porsjoner som vi deler ut litt etter litt, og det er viktig at vi virkelig bruker hvert eneste poeng som vi har å dele. Det er også viktig at du tilbyr et personlig perspektiv for å skille deg ut.