Tjen penger på bloggen
Bygg gode blogger

Tjen penger på bloggen

Det er fullt mulig å tjene penger på en blogg, og det er flere måter å gjøre det på. En måte er å plassere reklamebannere på nettsiden din. Det skal tydelig framkomme at dette er reklame, og som regel får du betalt når noen klikker på reklamen og går videre til siden det reklameres for.

Betalte innlegg

Mange bloggere får gaver eller penger for å skrive om ulike produkter. Her er det viktig å fortelle leserne dine at dette er betalte innlegg, men her er det også en del penger å tjene. Du kan også få mange fine gaver. Hvor mye du kan tjene på betalte innlegg, avhenger av hvor populær bloggen din er.

Bli affiliate

En affiliate er en person som skriver innlegg som leder leserne videre til andre nettsider. Du kan bli affiliate for alt fra nettcasinoer til skoprodusenter, og det kan være lurt å velge produkter som har forbindelse med det du skriver om i bloggen din. Slike innlegg skal også merkes som reklame.

Gi ut bøker

Hvis du blir en kjent blogger, kan du enten gi ut bloggen din i bokform, eller du kan skrive en bok om det samme temaet som du blogger om. Har du en blogg om hobbyen din, har du sikkert gode ideer til en bok.