Blogging!
Populære temaer

Blogging!

I denne artikkelen skal vi gå gjennom hva blogging er, og hvordan man kan lykkes med det. Vi skal også gi noen eksempler på emner som man kan blogge om, dersom man er ute etter litt inspirasjon.

Hva er blogging?

Det blogging egentlig er i bunn og grunn er en dagbok. Her skriver vi våre egne tanker, og ofte om et bestemt emne også. Forskjellen mellom en blogg og en dagbok er altså at dagboken er privat, mens bloggen legger man ute på Internett for hvem som helst å lese. Blogger er fortsatt nokså populære, og noen mennesker klarer faktisk å tjene veldig gode penger på dem.

Det er også blitt populært med vlogging, og det er det samme konseptet med et annet medium. Her bruker man altså videoer til å formidle budskapet sitt. Noen podcasts kan vel også ses på som en blogg i lydform.

Hva kan vi blogge om?

Vi kan blogge om hva som helst, helst om noe som folk kanskje har bruk for. Mange mennesker blogger om for eksempel mote, og da gjerne fordi de selv er interesserte i det, og kommer med tips og oppdateringer for hva som foregår i den verdenen.

Det er også mulig å blogge om for eksempel håndverk. Dersom du trenger å bygge noe selv kan du besøke byggmax for å finne alt du trenger. Når man blogger om en hobby eller aktivitet der ferdighet er viktig så kan man hjelpe folk å finne frem til riktige forhandler av det man trenger for å lykkes. Husk også å gi tips til alle sammen som du finner nyttig selv.

Hvordan lykkes med blogging?

For å faktisk lykkes med blogging, på en slik måte at man kan tjene penger på det så man huske at dette kan være veldig vanskelig å få til. Det vi kan begynne med er rett og slett å fastsette selve verdiene som bloggen står for.

På denne måten så kan vi gjøre det lettere for de rette menneskene å følge med, og på den måten finne vårt publikum. Husk også at det du skriver må være interessant nok for at folk skal bruke tiden og oppmerksomheten sin på det. Dette vil si at noen gang må vi kanskje laste opp noen artikler som skaper sjokk, underholdning eller lignende følelser som gir folk en grunn til å komme tilbake.

Uansett så man ha en sterk identitet rundt bloggen sin, og den eneste måten å lykkes med det på er å skrive om noe som man faktisk har peiling på. Det er lett for folk å vite om noen vet hva de skriver om eller ikke. Når noen faktisk vet hvordan de skal gjøre noe, så kan de forklare det på en enkel måte. Men selvfølgelig så trenger du ikke å skrive i en enkel stil, hold deg til din egen personlighet.