Blogger om dyr
Populære temaer

Blogger om dyr

Dyr er alltid et populære tema for bloggerne. Ofte er det hunder, katter eller hester det blir skrevet mest om, så dersom du har et litt uvanlig kjæledyr, er det fullt mulig å skille seg ut. Skriv om en kjælegris, hvis du har en, eller skriv om ville dyr. Det er helt opp til deg.

Personligheter

Dyr har personligheter, så hvis du klarer å få fram det som er unikt med dyret eller dyrene dine, er det større sjanser for å få mange lesere enn dersom du bare blogger om dyr generelt. Alle elsker en hund med særpreg, eller en gretten katt som ser sur ut på alle bildene. Gode bilder er helt avgjørende for å få fram personligheten til ditt dyr, så ta mange bilder før du velger ut det beste. Bruk egne bilder, for da slipper du problemer med opphavsrettigheter og du trenger ikke å betale for bruken av bildene.

Velg en annen vinkling

Når det er mange andre blogger med samme tema, gjelder det å velge en unik vinkling. Gi gjerne gode tips til dyreeiere, enten det gjelder dyrets kosthold, trening, stell og så videre. Du kan til og med lage en slags moteblogg for hunder, men katter er ikke like glade i å bruke klær. Andre ting du kan blogge om er reising med dyr, dyresykdommer og forebygging, hvordan du lager dyreleker selv eller rett og slett hvordan du kan lære dyrene nye triks. Alle dyreeiere har bruk for gode tips for å løse ulike utfordringer i hverdagen. Hva gjør du med en katt som ikke er renslig, hvordan får du hunden til å holde seg unna sofaen, og så videre.