Blogger med tips til familien
Hjelp til selvhjelp

Blogger med tips til familien

Selvhjelpsblogger er alltid populære, for alle har jo noe de lurer på eller gjerne skulle hatt hjelp til. Har du gode råd å gi til folk, kan dette være det perfekte teamet for bloggen din.

Råd til barnefamilier

Småbarnsforeldre, og spesielt førstegangsforeldre, har mange spørsmål. Noen av spørsmålene kan de ta opp med helsesøster eller jordmor, mens andre spørsmål er vanskeligere å få svar på. Før i tiden var det gjerne storfamilien man kunne be om hjelp, men i dag er mange barnefamilier stort sett overlatt til seg selv. Hvis du har gode råd om barneoppdragelse, tips til hvordan hverdagen blir litt lettere, tips til å rekke over alt, og så videre, så er det mange som kommer til å sette pris på disse rådene.

Økonomitips til familien

Barnefamilier trenger også penger til å rekke over alt, for det å ha barn kan være ganske kostbart. Kom med praktiske og enkle tips til hvordan man sparer penger i hverdagen, så vil du nok også sikre deg mange lesere til bloggen din.

Rask og sunn mat

Alle foreldre er opptatt av sunn mat, men det er ikke alltid tiden strekker til. Hvis du har gode forslag til raske, sunne middagsretter, har du også et fint tema for familiebloggen din. Det lønner seg selvsagt å ha litt erfaring som forelder dersom du skal skrive en familieblogg. Har du levd etter tipsene selv, vet du også at de virker, og det du skriver blir mer troverdig for andre enn dersom en enslig, barnløs person skriver en familieblogg.